Get Adobe Flash player


Kapcsolat

telefon: +36 22 533 340
fax: +36 22 533 319
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PQS Pannon Kft.
H-8000, Székesfehérvár,
Berényi út 72-100.

 

V ISO9001

 

 

A PQMS METÁL Kft. minőségpolitikája

 

Küldetésünk:

Stratégiai célkitűzéseink és üzletpolitikánk eredményes megvalósulása érdekében magas színvonalú szolgáltatással – rendszerépítéssel, tanácsadással, oktatással – törekszünk  lényeges  érdekelt feleink mindenkori igényeit, elvárásait teljesíteni, a kívánt vevői elégedettség elérése érdekében.
Tevékenységünkben a minőség jelentős szerepet tölt be, meghatározza az érdekelt felek, a munkatársak, az ügyvezetés elégedettségét, és a Társaság piaci versenyképességét. Ezért elköteleztük magunkat az ISO 9001:2015 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer működtetésére és fejlesztésére, figyelembe véve a jogszabályok és szabályzatok előírásait.
Szolgáltató tevékenységünk, és minőségirányítási rendszerünk eredményessége érdekében

 

Stratégiánk és minőségpolitikánk:

-   rendszeresen figyelemmel kísérjük és fejlesztjük belső folyamatainkat, szolgáltató tevékenységünk színvonalát, valamint folyamatosan ellenőrizzük projektjeink állapotát, a kockázatok és lehetőségek figyelembe vételével.
-   hangsúlyt helyezünk a szervezet környezetének megismerésére, valamint  stratégiai irányvonalunkat ennek a feladatnak, szándéknak fejlesztjük folyamatosan, minőségcéljainkat ezen törekvéseknek és a minőség politikánknak figyelembe vételével tervezzük és teljesítjük.
-   mérjük ügyfeleink  -  és figyelemmel kísérjük munkatársaink elégedettségét, véleményüket felhasználjuk szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez,
-   a megelőző intézkedésekre helyezzük a hangsúlyt annak érdekében, hogy csökkentsük a helyesbítő és javító intézkedések szükségességét, növeljük érdekelt feleink elégedettségét, ennek érdekében kockázatelemzéseket végzünk.
-   munkatársaink minőségi munkavégzését megfelelő munkakörnyezettel és a szükséges erőforrásokkal segítjük,
-   külső erőforrásainkat gondosan választjuk ki és értékeljük, hogy szolgáltatásuk hosszú távon, jó minőségben támogassák munkavégzésünket,
-   megfelelő szakmai képzettséggel rendelkező munkatársakat, külső erőforrásokat alkalmazunk, és fejlődésük érdekében szakmai továbbképzéseket biztosítunk,
-   gondoskodunk arról, hogy munkatársaink - és külső erőforrásaink is - megismerjék, megértsék, és munkájukban érvényesítsék minőségpolitikánkat és a minőségirányítási követelményeket, az érdekelt felek megelégedettségére, melyben elkötelezettek vagyunk.
Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy vevőközpontú szemlélettel végezzék munkájukat.

Székesfehérvár, 2016. december 20.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bezár