Get Adobe Flash player


Kapcsolat

telefon: +36 22 533 340
fax: +36 22 533 319
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PQS Pannon Kft.
H-8000, Székesfehérvár,
Berényi út 72-100.

 

V ISO9001

 

 

Mit kínálunk Önnek?

Tevékenységi területünk lefedi a teljes minőségirányítási- és környezetirányítási rendszerek kiépítésével, bevezetésével és működtetésével kapcsolatos összes tevékenységet. A tanácsadói tevékenységen kívül rendszeresen indítunk különböző minőségirányítási és környezetirányítási témaköröket érintő gyakorlati és elméleti képzéseket is.

A Kft. főbb tevékenységi területei:

  • minőségirányítási (ISO 9001, ISO/TS 16949, FSC-STD-40-004 - Tudatos erdőgazdálkodás, stb.), környezetirányítási (ISO 14001) és integrált rendszerek kialakítása és alkalmazása
  • képzések (vállalati belső auditor, SPC, APQP, PPAP, FMEA, MSA, …), kapcsolódó technikák és támogató eszközök (Global 8D, 7 eszköz, 5 miért, 5S, Benchmarking, …)
  • auditálások


Hogyan tudunk segíteni?

Meglévő minőségirányítási rendszerüket felülvizsgáljuk és szükség szerint javító intézkedéseket és fejlesztési lehetőségeket ajánlunk, melyek segítségével előnyösebb piaci pozícióhoz juthatnak.

Amennyiben most tervezik a bevezetést, segítséget nyújtunk szervezetükre szabott minőség- és/vagy környezetirányítási rendszerek kiépítésében. Segítjük a rendszerek hatékony és hatásos működtetésének elsajátítását.

Az Ön telephelyén hozzásegítjük munkatársaikat az irányítási rendszerekkel kapcsolatos ismeretek gyors, hatásos megismeréséhez úgy, hogy kérésre kihelyezett képzéseket tartunk. Mentesítjük Önöket ezen képzések tervezésétől és lebonyolításától, az oktatási anyagok elkészítésétől.

Az eddigi tevékenységünk során megszerzett több, mint húsz éves tapasztalat, valamint a kifejlesztett munkamódszerek alapján állíthatjuk, hogy az általunk felkészített szervezet a tanúsító auditon megfelelően helyt fog állni. Több éves együttműködésünknek köszönhetően a vezető tanúsító szervezetekkel kialakított jó munkakapcsolataink révén a legújabb módszereket alkalmazzuk a szervezetek felkészítése során, ezzel is segítve a felkészítendő vállalat irányítási rendszerének minél jobb működését.

Tevékenységünk eredményességét ügyfeleink megelégedettségével mérjük.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bezár